Facebook de tuinfluiter
De Tuinfluiter
De Tuinfluiter
De Tuinfluiter
De Tuinfluiter

een tuinontwerp, afgestemd op u

De Tuinfluiter wil dat u jarenlang geniet van uw tuin. Een plaats waar u elk seizoen opnieuw plezier van heeft. Tuinontwerpen van De Tuinfluiter uit Eindhoven kenmerken zich door duidelijke, heldere vormgeving. Ze zijn praktijk gericht en uitvoerbaar. De tuinontwerpen hebben een goede balans tussen sierwaarde en functionaliteit. Met zo een logisch en uitvoerbaar tuinontwerp creëren we samen de tuin die past bij uw smaak en levensstijl.

tuinontwerp laten maken

Landelijke tuinontwerpen, moderne tuinontwerpen, Engelse tuinontwerpen? Tuinontwerpen voor een kleine of grote tuin? Welke stijl u wenst of grootte van tuin u ook heeft. U krijgt een uniek tuinontwerp. Het passende tuinontwerp laten maken betekent een goede samenwerking. Waarbij wij kijken naar uw wensen. Met input van mijn ervaring en ideeën.
offerte aanvragen

werkwijze tuinontwerp

De Tuinfluiter uit Eindhoven komt tot een tuinontwerp op maat door de volgende stappen te volgen:
1
Om een tuinontwerp te maken leren we elkaar kennen tijdens een persoonlijk gesprek. We kijken hierbij naar uw wensen, ideeën en uitgangspositie. Na dit gesprek kan ik de prijs voor het tuinontwerp bepalen.
2
Tijd voor de eerste fase van het tuinontwerp! Al de ideeën en wensen worden omgezet in één of meerdere schetsen. Vervolgens bespreken we samen deze schetsen en wordt een keuze gemaakt voor de verdere uitwerking.
3
Op basis van uw feedback en ons gesprek werk ik een schets verder uit. Zo komt er een definief tuinontwerp. Dit tuinontwerp bestaat uit een ontwerptekening, beplantingsplan, verhardingsplan en onderhoudsplan.
4
Presentatie van uw tuinontwerp! Ik presenteer u het definitieve tuinontwerp. Nadat u dit goedkeurt, kan de aanleg van de tuin van start gaan. Naast tuinontwerpen kan ik u ook ondersteunen bij de aanleg ervan.
tuinontwerp De Tuinfluiter
tuinontwerp De Tuinfluiter
tuinontwerp De Tuinfluiter
tuinontwerp De Tuinfluiter

de tuin aanleggen met het tuinontwerp

Voor het realiseren van uw droomtuin zijn na de ontwerpfase verschillende mogelijkheden. De Tuinfluiter kan u hierbij helpen. Afhankelijk van het budget zijn er meerdere opties:
tuinontwerp De Tuinfluiter U kan alles zelf uitvoeren, eventueel met mijn bijkomend advies
tuinontwerp De Tuinfluiter Zware grondwerkzaamheden en bestrating kan u zelf doen of laten uitvoeren. Daarna kunnen wij samen de beplanting aanleggen
tuinontwerp De Tuinfluiter Ik breng u in contact met een geschikt hoveniersbedrijf die het tuinontwerp uitvoert
offerte aanvragen
De Tuinlfuiter Tuinontwerpen

de tuin aanleggen met het tuinontwerp

Uiteindelijk evalueren we samen of alles naar wens is en krijgt u een onderhoudsplan. Hiermee is het voor u gemakkelijker om uw tuin te onderhouden.
Hier houdt mijn service niet op. U kan mij altijd contacteren bij vragen of problemen.

tuinontwerp kosten

De kostprijs om een tuinontwerp te laten maken hangt af van de grootte, persoonlijke wensen en bouwkundige elementen. Wilt u weten hoeveel een tuinontwerp laten maken kost? Neem dan contact op.
prijs tuinontwerp

wat houdt een tuinontwerp op maat allemaal in?

Tuinontwerpen van De Tuinfluiter kunnen uit 3 delen bestaan: beplantingsplan, verhardingsplan en onderhoudsplan.